آسیب شناسی انجمن [تالار گفتمان - 1-1معرفی و ارتباط بیشتر با انجمن مهندسي کیفیت صنعت غذای مازندران]

عضو شوید| وارد شوید
جستجو
Login
شناسه‌ی کاربری:

رمزعبور:

ورود خودکار

واژه رمز را فراموش کرده‌اید؟

عضو شوید
Main Menu
میانبرهای سایت
جستجو
اعضای دارای بیشترین پیام
1 admin
admin
1463
2 HASAN 363
3 baran62 347
4 Nasri
Nasri
330
5 khatami 287
6 salehkhah 231
7 soleimani 223
8 saeidnia
saeidnia
208
9 hosseinzadeh
hosseinzadeh
181
10 izadi 155

پاسخ های جدید در عنوان ها
انجمن عنوان پاسخ ها تعداد بازدید آخرین ارسال
1-3- اخبار ستاد انجمن کارت عضویت اعضای انجمن صادر شد. 2 83 دیروز ۱۶:۵۵:۵۰
Nasri
3-4-1 کمیته فراورده های آردی، شیرنی و شکلات فعالیت انجمن در طرح تغذیه مدارس 89-90 6 143 دیروز ۲:۵۲:۰۷
2262015
8-4-1 کمیته سیاست گذاری و اجرایی سایت [قطعی شده] تشکیل کمیته سیاست گذاری واجرایی سایت 1 25 ۲۱:۴۵:۰۲ یکشنبه ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
Nasri
1-4-1 کمیته لبنیات [مهم] بهبود کیفیت شیر خام 131 6549 ۱۵:۲۱:۴۴ شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۸۹
HASAN
11-3- خبر نامه ماهانه انجمن خبرنامۀ داخلی انجمن شمارگان مرداد1389 0 112 ۰:۲۳:۴۱ جمعه ۱۲ شهریور ۱۳۸۹
Nasri
7-3- معرفی سایتهای مفید آموزش کامپیوتر و دانلود 21 1351 ۱۹:۰۱:۴۸ پنجشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸۹
Soltani
2-4-1 کمیته فراورده های گوشتی پلمب دستگاه بادر(خمیر مرغ) 14 490 ۲۳:۰۸:۵۲ سه شنبه ۹ شهریور ۱۳۸۹
admin
7-3- معرفی سایتهای مفید [قطعی شده] سایت های مرتبط با فرآوردههای گوشتی ویا بسته بندی گوشت 2 733 ۵:۴۴:۵۰ یکشنبه ۷ شهریور ۱۳۸۹
admin
2-4-1 کمیته فراورده های گوشتی فراورده های گوشتی دراینترنت 2 72 ۵:۴۱:۴۷ یکشنبه ۷ شهریور ۱۳۸۹
admin
1-3- اخبار ستاد انجمن جلسات هیئت مدیره 29 1938 ۱:۱۵:۵۹ شنبه ۶ شهریور ۱۳۸۹
admin
1-4- بحث آزاد [مهم] جلسات کمیته کیفیت صنایع غذایی مازندران 19 1573 ۸:۰۶:۱۷ پنجشنبه ۴ شهریور ۱۳۸۹
roozbeh
1-4-1 کمیته لبنیات فعالیت انجمن در شیر مدارس 89-90 3 141 ۸:۰۴:۰۹ پنجشنبه ۴ شهریور ۱۳۸۹
roozbeh
3-4-1 کمیته فراورده های آردی، شیرنی و شکلات جلسات کمیته آرد و فراورده های آردی 10 928 ۲۰:۵۲:۱۰ سه شنبه ۲ شهریور ۱۳۸۹
darya56
9-4-1کمیته دانشگاه و صنعت اولین سمینارملی امنیت غذایی دردانشگاه آزاداسلامی واحد سوادکوه 6 256 ۲۱:۵۹:۵۳ دوشنبه ۱ شهریور ۱۳۸۹
drahmadi
3-4- نکات ادبی نکات و جملات مدیریتی 191 9518 ۲۰:۱۰:۵۰ دوشنبه ۱ شهریور ۱۳۸۹
hadinezhad
2-4-شنیدیم که!!! مصرف غیر مجاز خمیر مرغ در فراورده های گوشتی ادامه دارد! 3 236 ۷:۰۰:۲۱ دوشنبه ۱ شهریور ۱۳۸۹
admin
1-4-1 کمیته لبنیات فهرست کتابهای لبنی 1 360 ۱۷:۲۱:۱۸ شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۸۹
salisilad
کلاسها و دوره های آموزشی كنكور ارشد صنايع غذايي 1 143 ۲۰:۴۰:۱۱ پنجشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۹
admin
1-4-1 کمیته لبنیات کمیتۀ بهبود شیرخام شهرستان ساری 0 84 ۰:۰۸:۵۳ چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۹
Nasri
1-4-1 کمیته لبنیات کمیتۀ بهبود شیر شهرستان بابل 0 82 ۰:۰۶:۰۶ چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۹
Nasri
1-4-1 کمیته لبنیات کمیتۀ بهبود شیرخام شهرستان آمل 11 633 ۲۳:۵۵:۵۹ سه شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۹
Nasri
1-4-1 کمیته لبنیات جلسات کمیته لبنیات 5 668 ۲۳:۲۱:۱۰ سه شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۹
Nasri
6-4-1 کمیته صنایع روغن تشکیل کمیته روغن 6 806 ۲:۴۴:۰۱ یکشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۹
khatami
1-4-1 کمیته لبنیات [مهم] همایش کیفیت شیر خام،سلامت لبنیات 33 1261 ۲:۰۳:۲۶ یکشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۹
khatami
2-4-1 کمیته فراورده های گوشتی [مهم] پیگیری استاندارد همبرگر-طرح نمونه برداری گوشت خام 36 1954 ۲۲:۲۸:۳۳ چهارشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۹
roozbeh
11-3- خبر نامه ماهانه انجمن خبرنامه داخلی انجمن شمارگان تیر 89 0 168 ۱:۳۲:۲۲ دوشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۹
Nasri
1-4- بحث آزاد [مهم] اتاق پیشنهادها و انتقادها 74 4607 ۱:۰۱:۳۸ یکشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۹
khatami
6-4-1 کمیته صنایع روغن حضور انجمن در همایش ملی " استاندارد، صنعت غذا ، مضرات ترانس " 1 211 ۸:۱۸:۳۷ پنجشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۹
khatami
9-4-1کمیته دانشگاه و صنعت اجرای درس عملیات تولید دانشگاه مازندران 88 38 2270 ۱۷:۵۰:۵۰ شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۹
sona
1-4- بحث آزاد کتاب <محلول سازی کاربردی در آزمایشگاه مواد غذایی> 4 262 ۱۹:۰۷:۰۰ جمعه ۱ مرداد ۱۳۸۹
drahmadi

در حال دیدن این عنوان:   1 کاربر مهمان

(1) 2 3 »

آسیب شناسی انجمن
Webmaster
عضو شده از:
۲۲:۳۲ پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۳۸۶
گروه:
مدیریت سایت
کاربران عضو
پیام: 1463
سطح : 32; درصد این سطح : 71
پست/روز : 158 / 792
روز/پست : 487 / 6329
آفلاین
بنظر شما چه عواملی فراهم کننده انحراف از اصول تعریف شده برای تشکلهایی از این دست است؟

پیام زده شده در: ۱۰:۲۸ سه شنبه ۱۸ دی ۱۳۸۶
انتقال پست به یک برنامه دیگر انتقال

پاسخ به: آسیب شناسی انجمن
خیلی فعال
عضو شده از:
۰:۴۴ جمعه ۳۰ آذر ۱۳۸۶
از amol
گروه:
مدیریت سایت
کاربران عضو
پیام: 287
سطح : 15; درصد این سطح : 84
پست/روز : 0 / 371
روز/پست : 95 / 2942
آفلاین
داشتم تو yahoo و google در مورد کنترل کیفیت میگشتم.به سایت انجمن کنترل کیفیت گیلان رسیدم.اولش از اینکه یه سایت همکار گیر آوردم خوشحال شدم ولی بعدش.....!!خیلی دلم میخواد شما هم اونو ببینید.http://qcgilan.persianblog.ir/1382_10_qcgilan_archive.html
به تاریخ شروع فعالیتش تا پایانشو نگاه کنید.امیدوارم عمر انجمنش مثل سایتش نباشه!!!!!
فکر کنم بد نیست ببینیم چرا عمر این سایت (و شاید انجمنش) اینقدر کوتاه بوده .

پیام زده شده در: ۱۰:۴۸ سه شنبه ۱۸ دی ۱۳۸۶

خیلی فعال
عضو شده از:
۳:۲۹ جمعه ۳۰ آذر ۱۳۸۶
از babol
پیام: 208
سطح : 13; درصد این سطح : 45
پست/روز : 0 / 311
روز/پست : 69 / 2468
آفلاین
به سایت مورد نظر رفتم،خیلی جالب بود.ظاهرا"سایتشون 9 روز بیشتر دوام نیاورده!!!! اگه همین چند تا پست این 9 روز رو بخوانید،یک چیزهایی دستگیرتون میشه.قرار دادن یک شرط حق عضویت 40000تومانی ، در ابتدای کار آنهم از کارفرمایی که نمیدونه این پول رو بزای چی باید بده،وابسته شدن به استاندارد(برای جا،امکانات وحتی گرفتن حق عضویت!)ظاهرا"سرنوشتی جز این نداره.به هر حال،این شرایط خیلی راحت به ما میگه که ما راه اونها رو نباید بریم.مرسی

پیام زده شده در: ۱۱:۲۸ سه شنبه ۱۸ دی ۱۳۸۶

خیلی فعال
عضو شده از:
از amol
گروه:
مدیریت سایت
کاربران عضو
آفلاین
راستی این انجمن چه تمهیداتی در نظر گرفته که مطمئن باشه لا اقل به این زودیها دچار این مشکل نمیشه؟
چه قدر نسبت به اسیب شناسیهای این تشکل آگاهی داریم؟
واقعا اسیب شناسی تشکلهایی از این دست چیه؟
لطفا نظر بدین!

پیام زده شده در: ۰:۴۹ چهارشنبه ۱۹ دی ۱۳۸۶

ویرایش شده توسط admin در تاریخ ۱۳۸۶/۱۰/۲۲ ۱۰:۲۵:۴۴

مهمان
Guest_مهمان
بنظر من مهمترین آسیب پذیری تشکلهای غیر دولتی,عدم شناخت روح و فلسفه این تشکلهاست.برای همین خیلی زود این تشکلها اگرچه نه در ظاهر ولی در عمل روند و روش دولتی پیدا میکنند.مثلا افراد مسئول به جای مدیریت , ریاست میکنند و یادشان میرود باید از افراد سازمان بعنوان همکار کمک بگیرند نه سرباز!

پیام زده شده در: ۲۱:۵۹ سه شنبه ۲۵ دی ۱۳۸۶

Moderator
عضو شده از:
۲۲:۱۴ سه شنبه ۴ دی ۱۳۸۶
از Mazandaran-Amol
گروه:
مدیریت سایت
کاربران عضو
اعضای هیئت مدیره انجمن
پیام: 181
سطح : 12; درصد این سطح : 50
پست/روز : 0 / 287
روز/پست : 60 / 2269
آفلاین
دوست عزيز من هم با نظر شما موافق هستم.
اما چه بايد کرد؟! آيا بهتر نيست کساني که از اين آسيبها با خبرند آستين بالا زده و در جهت رفع و يا حداقل تعديل اين مشکلات گامي بردارند.
از شروع فعاليت اين انجمن يکي از نگرانيهاي ما همين بوده و به همين دليل سعي شده تا با ايجاد فضاي مشارکت مردمي و اصرار بر عدم وابستگي اين انجمن به هيچ نهاد يا ارگاني انجمن شکل بگيره. يکي از خصوصيات اين انجمن شکل گيري اونه که کاملاً مردمي بوده و از دل کارشناسان استان برخواسته
خوب يکي از دلايل طولاني شدن زمان تهيه اساسنامه و تعدد جلسات هيأت مؤسس با زمانهاي طولاني که اغلب با بحثهايي از اين دست همراه است اينه که سعي داريم با آسيب شناسي بيشتر و بحث و تبادل نظر آينده اي تا حد امکان مورد قبول براي اين انجمن تصوير کنيم پس با ما همراه باشيد.

پیام زده شده در: ۶:۳۳ پنجشنبه ۲۷ دی ۱۳۸۶

مهمان
Guest_مهمان
آیا این هیئت در برقراری ارتباط موثر با کارشناسان صنایع غذایی تا الان موفق بوده؟ در صورت مثبت بودن جواب چه شاخصهایی برای آن دارید؟

پیام زده شده در: ۲۲:۵۶ پنجشنبه ۲۷ دی ۱۳۸۶

Moderator
عضو شده از:
از Mazandaran-Amol
گروه:
مدیریت سایت
کاربران عضو
اعضای هیئت مدیره انجمن
آفلاین
البته هنوز براي جواب دادن به اين سئوال زوده چون اثربخشي يک فعاليت رو بايد بعد از اتمام آن و ميزان دست يافتن به اهداف کمي و کيفي انجمن بررسي کرد.
هدف اصلي ما در ايجاد ارتباط با مسئولين QC ايجاد زمينه مشارکت بيشتر بوده که در حال حاضر بيشتر فعاليت ما در معرفي و جمع آوري بانک اطلاعاتي ايشان و در جهت نيل به هدف مشارکت انجام ميگيرد.
اما در نگاهي ساده تر و در اقدام هيأت مؤسس در معرفي بهتر و بيشتر انجمن و پس از تماس با بيش از 130 نفر از مسئولين کنترل کيفي و فني استان و استقبال بيشتر اين دوستان از انجمن مي توان فعاليت را مؤثر پيش بيني کرد.

پیام زده شده در: ۲۳:۴۹ پنجشنبه ۲۷ دی ۱۳۸۶

akha137@yahoo.com
Guest_akha137@yahoo.com
عواملی که مو جبات انحراف تشکلاتی ار این را فراهم می نماید دو دسته می باشند .
اول عوامل درون سارمانی که شامل :
1-ایجاد دسته بندیها بر پایه منافع فردی وگروهی خاص .
2-فقدان ارتباط مستمر و موثر با اعضاء تشکیل دهنده انجمن .
3-تفکر مالک-محور نسبت انجمن بخصو ص در بین اعضاء موسس.
4-فقدان دمکراسی و وجوذ سانترالیسم افراطی.
5-شخیت پرستی ودنباله روی کور کورانه.

پیام زده شده در: ۱۳:۵۰ چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۶

خیلی فعال
عضو شده از:
۲۰:۴۵ سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۶
از آمل
گروه:
کاربران عضو
پیام: 155
سطح : 11; درصد این سطح : 50
پست/روز : 0 / 262
روز/پست : 51 / 1983
آفلاین
دوست عزیز شما فقط به یک دسته از مشکلات اشاره کردید وخیلی دوست دارم بیشتر در مورد این مشکلات توضیح بدهید.

پیام زده شده در: ۹:۲۸ یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۸۶

خیلی فعال
عضو شده از:
۲۰:۱۵ پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۶
از mazandaran-amol
گروه:
کاربران عضو
پیام: 231
سطح : 14; درصد این سطح : 20
پست/روز : 0 / 330
روز/پست : 77 / 2487
آفلاین
به نظر من همونطورکه دوستمون مطرح کردن یکی از عواملی که میتونه انجمن رو از مسیر اصلیش منحرف کنه موضعگیریها بر پایه منافع فردی و گروهی خاص هست.همین اعتراضاتی که در مورد اساسنامه انجمن یا در بعضی دیگه از مسائلی که تو تالار گفتمان مورد بحث قرار گرفته مطرح شده یک نمونه از موضعگیری رو نشون میده،ولی همگی باید سعی کنیم به جای ایراد گرفتن و بزرگ جلوه دادن نقصهای کوچیک سعی کنیم به بهبود شرایط کمک کنیم.منظورم این نیست که اگه مشکلی وجود داشت اون رو مطرح نکنیم،بلکه مسائل رو دوستانه مطرح کنیم و سعی کنیم به جای انتقاد کوبنده بیشتر به فکر پیشنهاد سازنده باشیم.

پیام زده شده در: ۲۳:۳۵ یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۸۶

خیلی فعال
عضو شده از:
از amol
گروه:
مدیریت سایت
کاربران عضو
آفلاین
اساسنامه هر سازمان حکم قانون اساسی رو داره که التزام به اون قراره ضامن هدایت صحیح سازمان باشه . همینطور ،شخصیت هر سازمان هم قاعدتا باید در اساسنامه قابل درک باشه به خصوص در موارد مربوط به اهداف و راهکارهای ذکر شده در اون.
اصولا اساسنامه شاخص و معیار سنجشه. معیاری برای همه کسانی که به هر دلیلی بخوان سازمان رو سنجش کنن.بعبارتی موفقیت سازمان را با انطباق عملکردهای اون با اساسنامه مورد توافق اکثریت، میسنجند.
به نظر میاد یکی از آسیب شناسیهای مهم تشکلهایی از ایندست عدم تطابق عملکرد و جهت گیری سازمان با اهداف تعریف شده در مرامنامه اون سازمانه!
اما دلایل این انحرافات چی میتونه باشه؟:

.......
شما هم کمک کنین !!!!

پیام زده شده در: ۵:۱۰ یکشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۶

Moderator
عضو شده از:
از Mazandaran-Amol
گروه:
مدیریت سایت
کاربران عضو
اعضای هیئت مدیره انجمن
آفلاین
به نظر من يکي از دلايل انحراف از اساسنامه تدوين اهداف آن بر اساس ايده آل هاست که با واقعيات فاصله زيادي دارند پس بهتره که ضمن شناساندن ايده آل ها به يکديگر اهداف خود را در اساسنامه نزديک به واقعيات و تا حدي قابل دسترسي تعيين کنيم و از اهداف شعارگونه و غير قابل دسترس بپرهيزم.

پیام زده شده در: ۶:۳۸ دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶

خیلی فعال
عضو شده از:
۳:۲۹ جمعه ۳۰ آذر ۱۳۸۶
از babol
پیام: 208
سطح : 13; درصد این سطح : 45
پست/روز : 0 / 311
روز/پست : 69 / 2468
آفلاین
چرا دوستان اصرار دارند انجمن رو منحرف شده نشون بدهند
دستکم من از پست ها این احساس رو دارم.

پیام زده شده در: ۸:۱۸ دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶

مهمان
Guest_مهمان
سلام من آسیب شناس نیستم چون اگه بودم خودم دنیایی از مشکلاتم رو به دوش نمی کشیدم ولی دوست من در qc مازندران این رو بدون همیشه حرکت های جمعی در کشور عزیز ما ایران از یک شروع عالی برخوردار بوده و زمانی که بحث ها گسترش پیدا می کنه و زمان گذشت و خویشتن داری فرا می رسه ...
اما من چند تا تونو از نزدیک می شناسم و می دونم که با یه اساس و بنیه خوب شروع کردین پس ازتون خوهش می کنم نکات بحرانی رو از همین حالا شناسایی کنید و برای اون آمادگی داشته باشید این خوبه که وابستگی به هیچ نهادی ندارید اما این و هم بدونین که ادامه حرکت زمانی در سیستم ممکن هستش که با اون تعامل داشته باشید پس من فقط این رو از شما می پرسم که :
تعامل تشکیلاتی در کشور عزیز ما با سازمان ها و نهاد های ... چگونه می تونه باشه ؟

برای پاسخ این مطلب 15th با شمام.

پیام زده شده در: ۲۲:۴۸ سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۶

Moderator
عضو شده از:
از Mazandaran-Amol
گروه:
مدیریت سایت
کاربران عضو
اعضای هیئت مدیره انجمن
آفلاین
اشاره درستي کرديد به ضعف عمومي حاکم بر تشکلها و عدم وجود روحيه مناسب کار گروهي در بين ايشان، خوب با کمي دقت مشخصه که اين انجمن در راستاي ايجاد روحيه مشارکت بارها با دعوت از کارشناسان در جلسات عمومي، ايجاد سايت اينترنتي و فضاي گفتمان در آن در جهت مشارکت و همکاري بيشتر کارشناسان نهايت تلاش خود را داشته و ابزاري را که براي رسيدن به اهداف خود يعني دفاع از حقوق مصرف کننده و برطرف کردن نياز موجود که ارتقاء تخصص معرفي نموده چيزي نيست جز مشارکت حد اکثري اعضاء لذا ضمن تأييد نگراني شما بايد بگم اين راه حلي هست که اين تشکل انتخاب کرده ، خوبه که دوستان نظرات خودشونو در خصوص اين مهم و ديگر راه حلهاي احتمالي بيان کنند

پیام زده شده در: ۵:۲۳ چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۶

Webmaster
عضو شده از:
۲۲:۳۲ پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۳۸۶
گروه:
مدیریت سایت
کاربران عضو
پیام: 1463
سطح : 32; درصد این سطح : 71
پست/روز : 158 / 792
روز/پست : 487 / 6329
آفلاین
در پاسخ به پست آقای دکتر سعیدنیا راجع به احساس نامناسب ایشان نسبت به پستهای این بخش، یادآورمیشود:
نام <عنوان> این بخش <آسیب شناسی انجمن> است لذا انتظار میرود پستهایی که در این بخش زده میشود با طرح پرسشها و پاسخهای حتی چالشی باشد که در ذات خود سلامت راهبری سازمان را پیگیری میکند.بعبارتی سعی میشود هم دغدغه ها و هم راهکارهای مرتبط را جستجو ، و به دیگران هم با نگاه اطلاع رسانی ،معرفی کنیم.بدون اینکه الزاما این دغدغه ها را وقوع یافته بدانیم.
آمار بازدید از این <عنوان> نیز خبر از حساسیت و اهمیت این موضوع برای مخاطبین و شاید علاقه مندان این انجمن میدهد.

پیام زده شده در: ۶:۱۲ چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۶

خیلی فعال
عضو شده از:
از amol
گروه:
مدیریت سایت
کاربران عضو
آفلاین
به نظر میاد یکی از آسیب شناسی های مهم تشکلها ،خلاصه شدن اون در بخش <ستادی> و فاصله معنی دار اعضای <ستاد> و <صف> باشه!
در این حالت اعضای <صف> بیشتر نقش سربازی رو دارن که بدون تفکر و حتی نه از سر اعتماد به <ستاد> ،که صرفا برای جبران کردن عدم حضورشون در صحنه فعالیتها ،گاها تن به سوء استفاده <ستاد> میدن.بعبارتی فاصله زیاد <صف> و <ستاد>،زمینه های انحراف تشکل ،شامل اقتدار گرایی و شاید پوپولیسم <ستاد> و
سیاهی لشکر و سرباز شدن <صف>رو موجب میشه. و بنظر میاد <ستاد>های اقتدار گرا تمایل زیادی به این فاصله دارن حتی اگه در حرف و شکل از ادبیات مدنی و مشارکتی استفاده کنن.
نمونه های این موضوع براحتی در اجتماع خودمون و نزد نهادهای مختلف دولتی و خصوصی دیده میشه.و میبینیم تا چه حد کم لطفانه از بخش <صف> با عقب نگه داشتن اونها از وقایع اصلی، برای نیل به اهداف و نظرهای گاها خودخواهانه بعضی ها در <ستاد>، سوء استفاده میشه.
راستی چرا گاهی بین <صف> و <ستاد> فاصله های جدی اتفاق میافته؟
شما هم نظر بدید.

پیام زده شده در: ۲۱:۲۸ چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۶

Moderator
عضو شده از:
از Mazandaran-Amol
گروه:
مدیریت سایت
کاربران عضو
اعضای هیئت مدیره انجمن
آفلاین
اين فاصله در درجه اول ناشي از عدم حضور و عدم پيگيري کافي اعضاء در روند شکل گيري انجمن و سپس عملکرد اعضاي هيأت مديره و نيروهاي ستادي است.
اگر ما انتظار خود را از اين انجمن بدانيم، اعضاي هيأت مديره را با آگاهي و شناخت قبلي انتخاب کنيم و پيگير کليه مراحل کار باشيم قطعاً انجمني موفق خواهيم داشت.
انتخاب هيأت مديره از اين جهت پر اهميت است که افرادي باشند در درجه اول با روحيه کار گروهي وگرنه با هر توانمندي شخصي که داشته باشند ولي نتوانند زمينه را براي مشارکت بيشتر اعضاء فراهم نکنند انجمن منحرف خواهد شد و فاصله ها بين دو گروه صف و ستاد نمايانتر ميشود.

پیام زده شده در: ۳:۳۸ پنجشنبه ۱ فروردین ۱۳۸۷

خیلی فعال
عضو شده از:
از amol
گروه:
مدیریت سایت
کاربران عضو
آفلاین
شاید یکی از مهمترین آسیب شناسیهای سازمانها،اشتباهات در هدف گذاری و اولویت گذاری اهداف باشه (چه بعنوان اهداف کلان تعیین شده در اساسنامه سازمان و چه اهداف میانی مربوط به حین کار و اجرا ).
از جمله این اشتباهات :
1- عدم تطابق اهداف تعریف شده با واقعیتهای سازمان که در این مورد تو تاپیک دیگه صحبت شد.
2- اینکه خیلی وقتا بهانه اصلی سازمان شدن، <با هم بودن و احساس امنیت بیشتر در میان جمع> هست. واسه همین دنبال یه <موضوع> میگردن که این جمع شدن رو توجیه کنه و کیفیت اون <موضوع> قاعدتا در اولویت نیست.در این حالت سازمان ساده و زود شکل میگیره . سازمانهایی با این روش شکل گیری،ویزگیهای درونی و بیرونیه خودشونو دارن .مثلا تا زمانیکه در همون حد ارضاشون تو محیط جمعی راضی باشن،میشه یه سازمان روون و شاید لطیف رو پیش بینی کرد ولی اگه به هر دلیل توقع سازمان بخواد بالا بره ، بدلیل نبود سازماندهی مناسب و سازو کار درخور ،که عموما به دلیل عدم تشکیل سازمان بر پایه اهداف هدفمند تعریف شده هست، جابجایی و شاید تغییر سازمان با مشکل و هزینه زیاد مواجه بشه که گاها از پسش بر نمیاد و از این زمان خلا سازمانی و ریزش نیرو میتونه شروع بشه......
3- تعریف اهداف بر پایه برنامه ها.
یعنی خیلی وقتا اول برنامه ها خلق میشن و بعد برای توجیهشون هدفها تعریف میشن! بعبارتی هدفها ماهیت هدف بودن رو از دست میدن و به ابزار تبدیل میشن....
4- عدم اولویت بندی صحیح و وزن دهی مناسب به اهداف
در این حالت قاعدتا باید منتظر روزمرگی و هرز رفتن توانمندیهای سازمان بود.....
5-....

پیام زده شده در: ۹:۱۸ چهارشنبه ۷ فروردین ۱۳۸۷

خیلی فعال
عضو شده از:
از آمل
گروه:
کاربران عضو
آفلاین
من فکر می کنم هر گروی یا سازمانی و یا هر انجمنی اگر بین اعضا هماهنگی نباشد و رنگ و بوی مشارکت در ان کم رنگ باشد به عقیده من ان مجموعه دچار بزرگ ترین اسیب می شود .واقعا چه باید کرد که ان مجموعه دچار چنین اسیبی نشود.

پیام زده شده در: ۱۰:۱۵ جمعه ۱۶ فروردین ۱۳۸۷

خیلی فعال
عضو شده از:
از amol
گروه:
مدیریت سایت
کاربران عضو
آفلاین
تو یکی از پستها، دوستمون <mohsen> تلویحا دغدغه هاشو در بکار گیری کلمه <مشارکت> و بنظر من در حفظ جایگاه و شان این کلمه مطرح کرد. نمیدونم چرا موضوع به این مهمی رو خودشون به چالش نکشیدن؟که همینجا ازشون خواهش میکنم اینکارو انجام بدن!
به نظر میاد برای تشکلی که با شعار و راهکار <مشارکت> وارد عرصه شده ، تهدیدهای اون قطعا تهدید انجمن محسوب میشه.پس به حسب روال منتقدانه این تاپیک ،لطفا به اون بپردازیم.

پیام زده شده در: ۷:۰۴ یکشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۸۷

خیلی فعال
عضو شده از:
از آمل
گروه:
کاربران عضو
آفلاین
به نظر من کلمه مشارکت یعنی شرکت در یک کار گروهی و تیمی که هرکس بر حسب وظیفه خود کار خودش را هماهنگ با جمع به نحو خوبی انجام دهد.بله اگر گروهی شعارش مشارکت باشد ولی عملا این طور نباشد اگرچه تعداد کمی از ان گروه کار را در دست بگیرند ونگذارند کار دچار مشکل شود اما در این جمع قطعا کلمه مشارکت به خطر میافتد و واقعا باید تلاش کرد که هیچ گروه وسازمانی دچار چنین بحرانی نشود.

پیام زده شده در: ۸:۵۳ یکشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۸۷

خیلی فعال
عضو شده از:
۲۰:۱۵ پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۶
از mazandaran-amol
گروه:
کاربران عضو
پیام: 231
سطح : 14; درصد این سطح : 20
پست/روز : 0 / 330
روز/پست : 77 / 2487
آفلاین
مشاركت در معني سنتي عبارت است از پيوند دو سويه، سازنده و سودمند ميان دو تن يا بيشتر از دو تن،در واقع مشارکت يك درگيري ذهني و عاطفي اشخاص در موقعيت هاي گروهي است كه آنان را بر مي‌انگيزد تا براي دستيابي به هدف هاي گروهي، يكديگر را ياري دهند و مسئوليت پذير شوند.
در اين تعريف سه انديشه عميق وجود دارد:
1- ‌درگيري ذهني و عاطفي
2- اهداف گروهی
3- پذيرش مسئوليت
یک سری روشهاي ابتدايي براي مشاركت دادن افراد وجود دارد که عبارتند از:
الف) تقسيم اطلاعات
ب) بازخورد بررسي (Survey Feedback)
ج) سيستم هاي پيشنهاد
د) روش گروهي اسمي با گذر از چهار مرحله:
مرحله 1: نظر دهي در سكوت (Silent Generation) يعني مدير از شركت كنندگان مي‌خواهند در صورت تمايل نظريات خود را بنويسند.

مرحله 2 : درخواست گردشي (Round Robin) مديران از هر يك از شركت كنندگان مي خواهد تا به نوبت يكي از آراي خود را ارائه نمايند كه در اينجا مدير به افراد حقِ اظهار نظر در مورد آراي ارائه شده را، نمي‌دهد.

مرحله 3 : بحث توضيحي (Claritification Discassion): مدير پس از ثبت آراي مزبور، به ترتيب هر يك از آرا را در نوبت مطرح كرده، و از شركت كنندگان مي خواهد تا اگر در مورد آن پرسشي دارند آن را مطرح كنند.

مرحله 4 : رأي گيري و رتبه بندي: در اين مرحله از كار، مدير از هر يك از شركت كنندگان مي خواهد تا به نظر خود، بهترين آراء (از 5 تا 8 رأي) را بر گزينند و تعداد مناسبي كارت نيز در اختيار آنها مي گذارد و شركت كنندگان، گزينش هاي خود را روي اين كارتها ثبت كرده (هر رأي روي يك كارت) آنها را رتبه بندي مي كنند. بدين ترتيب، بالاترين شماره ها بهترين رأي مي باشد. كارتها و رتبه هاي ها، جمع آوري مي شوند و امتياز كل هر رأي، روي نمودار ثبت مي گردد كه در نهايت يك ليست رتبه بندي شده به دست مي آيد كه نمايانگر توافق گروه مي باشد و به همين طريق، مدير از مشاركت افراد سازمان خود، استفاده لازم را مي برد.

مديريت مشاركتي پيامدهاي مثبتی نیز دارد که عبارتند از:
1- سهيم كردن افراد در قدرت و اختيار
2-راه دادن افراد به نظارت بر سرنوشت خويش
3-بازگشودن فرصتهاي پيشرفت به روي افراد
حال با شناختی که از مشارکت داریم باید سعی در اجرای آن داشته باشیم تا در جهت بهبود هر چه بیشتر شرایط حرکت کنیم.

پیام زده شده در: ۱۶:۴۴ یکشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۸۷

خیلی فعال
عضو شده از:
از آمل
گروه:
کاربران عضو
آفلاین
من فکر می کنم کسانی باید در انجمن فعالیت کنند که دغدغه های انجمن را درک کنند و از همه مهم تر برای کار انجمن وقت بگذارد. حالا این کار را جز اولویتهای کار خود نزارد ولی باید جز کار روزانه خود به حساب اورد.اگر چنین نباشد فکر می کنم انجمن دچار اسیب جدی می شود.

پیام زده شده در: ۹:۴۹ چهارشنبه ۲۱ فروردین ۱۳۸۷

ویرایش شده توسط admin در تاریخ ۱۳۸۷/۱/۲۲ ۹:۱۹:۴۱

خیلی فعال
عضو شده از:
از آمل
گروه:
کاربران عضو
آفلاین
از نظر من اعضای هیئت مدیره انجمن باید تلاش کند تا رابطه خود را با اعضا یعنی کارشناسان در سطح استان قوی تر نماید و هیچ گاه خود را جدا از انها نداند.وتلاش بکند که از نظرات این عزیزان استفاده کرده و بعد از ان تجزیه و تحلیل کرده و در فعالیت خود به کار برد .و اگر این چنین نباشد فکر می کنم طولی نمی کشد که انجمن دچار اسیب و بحران می شود . و باید یاد بگیریم که ارتباط مان که مهمترین بخش فعالیت این انجمن است قوی تر نماییم.

پیام زده شده در: ۹:۰۴ سه شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۸۷

فعال
عضو شده از:
۱:۰۲ سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۶
از مازندران امل
گروه:
کاربران عضو
پیام: 91
سطح : 8; درصد این سطح : 51
پست/روز : 0 / 187
روز/پست : 30 / 1378
آفلاین
مهمترین عاملی که میتونه به یک انجمن آسیب بزنه عوامل درونی هستند نه عوامل خارج گروه.
به تجربه ثابت شده گاها بعضی از افراد هم گروه از سر ناآگاهی و نداشتن روحیه فردی -اجتماعی مناسب در کار مشترک موجب به چالش کشاندن یک تیم میشوند.

پیام زده شده در: ۷:۴۳ سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۷

خیلی فعال
عضو شده از:
از آمل
گروه:
کاربران عضو
آفلاین
حال چه باید کرد که انجمن دچار چنین چالشی نشود یعنی چه باید بکنیم که بچه ها در کار باهم هما هنگ باشند و رو حیه اجتما عی شان را بالا ببرند نقش ما واقعا چه چیزی است برای پیشبرد کار.

پیام زده شده در: ۹:۰۲ دوشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۷

خیلی فعال
عضو شده از:
از amol
گروه:
مدیریت سایت
کاربران عضو
آفلاین
یکی از آسیب شناسیها در کارهای تیمی به خصوص در سالهای اخیر که بحث سیستمها جدی تر شده، تبدبل سیستمها از ابزار به هدفه!
یعنی اونقدر محو طراحی سیستمها میشیم که اصل موضوع یا همون هدف فراموش میشه. و بجای اینکه سیستمها در اختیار هدف باشن،هدفها فراموش میشن و ما آدما فقط به ماشین برنامه ریزی تبدیل میشیم. و بقول معروف میشیم تئورسین و چون این تئوریها از دل کار و اجرا در نیومدن،از پایگاه و پشتوانه لازم برخوردار نیستن و قابل اعتنا و اتکا نیستن و چه بسا باعث بی اعتمادی بشن!

پیام زده شده در: ۶:۵۱ پنجشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۷

ویرایش شده توسط admin در تاریخ ۱۳۸۷/۳/۹ ۸:۲۲:۴۰

خیلی فعال
عضو شده از:
از آمل
گروه:
کاربران عضو
آفلاین
من فکر می کنم اگر در یک فعالیتی جمع ان گروه درست تلاش نکنند و کارها درست توزیع نشود و فقط عده کمی مشارکت کنند کارها پیش می رود شاید رو ند کند شود ولی به حرکت خود ادامه می دهد فقط اصل مفهوم مشارکت در انجمن زیر سوال می رود . واقعا تلاش کنیم بچه ها تا دچار چنین اسیبی نشو یم.

پیام زده شده در: ۸:۰۰ پنجشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۷

شما می ‌توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید
شما نمی توانید نظر سنجی اضافه کنید
شما می ‌توانید در نظر سنجی ها شرکت کنید
شما نمی توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید
شما نمی توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید

[جستجوی پیشرفته]