ورود کاربر     مرا با یاد داشته باش؟
 + ثبت نام

ورود
شناسه‌ی کاربری:

رمزعبور:

ورود خودکار



واژه رمز را فراموش کرده‌اید؟

عضو شوید
سایتهای مرتبط
نهادهای نظارتی کیفیت
موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
اداره غذایی و آشامیدنی وزارت بهداشت
سازمان دامپزشکی کشور
سازمان جهاني بهداشت
آژانس بازرسي مواد غذايي كانادا
استاندارد کانادا
استاندارد آمریکا
استاندارد فرانسه
استاندارد آلمان
استاندارد ایتالیا
استاندارد ترکیه
استاندارد هند
استاندارد زاپن
استاندارد انگلستان

انجمنهای تخصصی کیفیت
انجمن مدیریت کیفیت ایران
جامعه مسئولین کنترل کیفیت صنایع
جامعه کنترل کیفیت استان زنجان
جامعه کنترل کیفیت استان یزد
انجمن تغذیه ایران
مدیران کنترل کیفیت استان قم

انجمنهای صنفی صنایع غذایی ایران
انجمن صنفي صنايع بيسكويت ، شيريني و شكلات ايران
انجمن صنفي آرد سازان ايران
انجمن صنفي صنايع روغن
انجمن صنفي صنايع قند
انجمن صنفی پرورش دهندگان قارچ خوراکی

سیستمهای مدیریت و کیفیت
ISO
EFQM
جایزه ملی کیفیت ایران

خبرگزاریهای صنایع غذایی ایران
خبرگزاری صنایع غذایی ایران
شبکه خبری صنایع غذایی ایران
مرجع صنایع غذایی ایران
انجمنهای صنفی صنایع غذایی

تامین و سلامت غذا
CODEX
مرکز آمار FAO
سازمان غذا و دارو ايالات متحده
انجمن بين المللي حفظ غذا
اداره سلامت غذاي اتحاديه اروپا
مراکز تحقیقاتی صنایع غذایی ایران
انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی
مرکز بررسی و تحقیق و آموزش صنایع قند ایران

در حال دیدن این عنوان:   1 کاربر مهمان





روغن پوست مرغ را به خاطر بسپار!
Webmaster
عضو شده از:
۱۵:۳۲ پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۳۸۶
از
گروه:
مدیریت سایت
کاربران عضو
پیام: 3455
سطح : 45; درصد این سطح : 30
پست/روز : 221 / 1107
روز/پست : 1151 / 22284
آفلاین



مصرف پوست مرغ برای تامین چربی فراورده های گوشتی را به خاطر بسپار!



تصویر نمونه ای از روغن پوست مرغ:

پیوست:



jpg  rooghane pooste morgh.JPG (29.87 KB)
1_4da0d4825b9fc.jpg 400X300 px

پیام زده شده در: ۱:۳۶ یکشنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۰

ویرایش شده توسط admin در تاریخ ۱۳۹۰/۱/۲۱ ۲:۱۹:۲۷
ویرایش شده توسط admin در تاریخ ۱۳۹۰/۱/۲۱ ۲:۲۰:۰۲
ویرایش شده توسط admin در تاریخ ۱۳۹۰/۱/۲۱ ۲:۴۳:۵۳
ویرایش شده توسط admin در تاریخ ۱۳۹۰/۱/۲۱ ۲۲:۳۱:۰۳
انتقال پست به یک برنامه دیگر انتقال


پاسخ به: روغن پوست مرغ!
فعالیت متوسط
عضو شده از:
۱۸:۲۸ پنجشنبه ۱ اسفند ۱۳۸۷
از قائمشهر
گروه:
کاربران عضو
پیام: 157
سطح : 11; درصد این سطح : 58
پست/روز : 0 / 264
روز/پست : 52 / 4404
آفلاین
سلام
بنظرم باید اطلاعات بیشتری بدهید.
چه بسا چیزخوبی باشد!

پیام زده شده در: ۳:۰۹ یکشنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۰
_________________
دکترمحمداحمدی
انتقال پست به یک برنامه دیگر انتقال


پاسخ به: روغن پوست مرغ!
فعالیت متوسط
عضو شده از:
۱۰:۴۰ سه شنبه ۳۱ فروردین ۱۳۸۹
از قائمشهر
گروه:
کاربران عضو
پیام: 148
سطح : 11; درصد این سطح : 22
پست/روز : 0 / 255
روز/پست : 49 / 3385
آفلاین
با سلام
به نظرم موضوع بسيار جالبي است و بسيار علاقه مندم كه در اين زمينه تحقيق كنم لطفا اطلاعات و آگاهي هاي بيشتري را در سايت قرار دهيد .
با تشكر

پیام زده شده در: ۱۹:۳۳ یکشنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۰
انتقال پست به یک برنامه دیگر انتقال


پاسخ به: روغن پوست مرغ را به خاطر بسپار!
فعال
عضو شده از:
۱۷:۴۴ پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۶
از amol
گروه:
مدیریت سایت
کاربران عضو
پیام: 403
سطح : 18; درصد این سطح : 68
پست/روز : 0 / 442
روز/پست : 134 / 8870
آفلاین
با سلام؛

اول از همه از دوستای خوب کمیته فراورده های گوشتی انجمن تشکر میکنم که هر از گاهی باب جدیدی از بعضی انحرافات این صنعت رو برای تنویر و تضارب افکار اعم از مصرف کننده و متخصصین، باز میکنن.

اما در مورد موضوع مطرح شده راجع به روغن پوست مرغ، چند تا درسی که از متخصصین کمیته گوشتی یاد گرفتمو خدمت دوستا پس میدم با این امید که منشا بحثهای کارشناسی تری قرار بگیره:

1- استاندارد ملی2303 که ویژگیها و روش آزمون سوسیس و کالباس رو تعیین میکنه، در یادآوری3 صریحا مصرف پوست مرغ در سوسیس و کالباس رو ممنوع اعلام کرده( استاندارد 2303
2- متخصصین تغذیه به طور عام ما رو از مصرف پوست مرغ منع میکنن که احتمالا به دلایلی مثل چربی بالا و کلسترول اون و همینطور به عنوان دومین منطقه تجمع آنتی بیوتیک بعد از کبد، مربوط میشه.
3- به دلیل غیر قانونی بودن مصرف پوست مرغ در صنایع غذایی، این ماده عموما در صابون سازی و پودر گوشت (خوراک دام) مصرف میشه بنابراین پیدا کردن پوست مرغ بهداشتی و بسته بندی شده و شناسنامه دار تقریبا مقدور نیست. از طرفی پوستهایی هم که تو بازار در گردشن عموما حاوی امعا واحشای کشتارگاهی هستن و از کیفیت بهداشتی بسیار پایین و حتی بوی زننده برخوردارن.
بعضی میگن کیفیت بهداشتی پوست تو سوسیس و کالباس مهم نیست چون هم شسته میشن و هم تو محصول نهایی دمای پخت بهشون وارد میشه! حالا یکی نیست که بگه گیرم که میکروب رو ازبین بردیم با توکسین و آنزیمهای میکروبی که با این دماها از بین نمیرن چه کنیم؟
4- واحدهایی که از این ماده استفاده میکنن در واقع میخوان هزینه های تولیدشونو پایین بیارن. به هر حال پوست مرغ کیلویی 150 تومن کجا و روغن گیاهی کیلویی 2000 تومن کجا؟!
5- اون دسته از دوستا که علاقمند به طرز تهیه روغن پوست مرغ هستن:
با ترکیبی از پوست مرغ، آب، امولسیفایر و احتمالا فسفات (اجازه بدین وارد ریز فرمول نشیم!) در دستگاه کاتر، از هر کیلو پوست مرغ 2 کیلو اصطلاحا روغن پوست مرغ قابل استخراجه! و به شکل عکسی که در پست اول نمایش داده شده درمیاد.
میزان عطر و طعم نه چندان جالب این محصول مدرن بستگی به تازگی پوست و مواد حلال اضافه شده داره! ولی نگران نباشین ادویه های داخل سوسیس و کالباس نمیذاره شما هیچ احساس بدی نسبت به اون داشته باشین.
6- به نظر میاد میشه عین به عین به جای چربی مجاز از این چربی در فرمولاسیون سوسیس و کالباس استفاده کرد.

اما به راستی شیوع مصرف این روغن در صنایع گوشتی تا چه حده؟ چه برندهایی تمایل و انگیزه بیشتری برای انجام این کار غیر قانونی دارن؟ مسیر تولید فراورده های گوشتی به سمت کاهش مصرف اونه یا افزایش؟ دستگاهها و بخشهای نظارتی چه میتونن بکنن؟

و ...!!

پیام زده شده در: ۵:۱۹ دوشنبه ۲۲ فروردین ۱۳۹۰

ویرایش شده توسط admin در تاریخ ۱۳۹۰/۱/۲۲ ۵:۴۴:۵۰
ویرایش شده توسط admin در تاریخ ۱۳۹۰/۱/۲۳ ۳:۵۶:۵۰
_________________
khatami
انتقال پست به یک برنامه دیگر انتقال


پاسخ به: روغن پوست مرغ را به خاطر بسپار!
Webmaster
عضو شده از:
۱۵:۳۲ پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۳۸۶
از
گروه:
مدیریت سایت
کاربران عضو
پیام: 3455
سطح : 45; درصد این سطح : 30
پست/روز : 221 / 1107
روز/پست : 1151 / 22284
آفلاین
استاندارد 2303:

يادآوري ٣- استفاده از اندرونه غير خوراكي، بافتهاي غضروفي غدهاي، رگ و پي،
قسمت گوشتي انتهاي ركتوم يا دنبالچة طيور، امعاء و احشاء، گوشت سر و صورت، زبان،
مغز، پستان، ريه، غدد لنفاوي، جگر دام، دل و جگر و سنگدان مرغ، طحال، مثانه، نرينگي
و دم دام، پوست، چربيهاي احشائي و دنبه در اين فرآورده ها اكيدا ممنوع ميباشد.

پیام زده شده در: ۳:۲۵ چهارشنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۰
انتقال پست به یک برنامه دیگر انتقال


پاسخ به: روغن پوست مرغ را به خاطر بسپار!
خیلی فعال
عضو شده از:
۱۴:۴۶ جمعه ۱۰ آبان ۱۳۸۷
از ساری
گروه:
کاربران عضو
پیام: 1249
سطح : 30; درصد این سطح : 69
پست/روز : 148 / 742
روز/پست : 416 / 13016
آفلاین
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و همکاران عزیز

به نظر من جنایتی است که در صنعت فراوردههای گوشتی رخ داده،چون کودکان و نوجوانان امروز علاقه زیادی به

مصرف سوسیس و کالباس دارند و عدم خرید این محصولات، خانواده ها را دچار بحران کرده0 چرا نظارت منطقی

و صحیح بر روی این محصولات انجام نمگیرد؟ به نظر من با بررسی های کارشناسانه میتوان محصولی تولید کرد که

هم مصرف کننده سود ببرد و هم تولید کننده.

پیام زده شده در: ۹:۳۸ پنجشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۰
انتقال پست به یک برنامه دیگر انتقال


پاسخ به: روغن پوست مرغ را به خاطر بسپار!
خیلی فعال
عضو شده از:
۹:۴۸ دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۶
از Amol
گروه:
کاربران عضو
اعضای هیئت مدیره انجمن
گروه خبری
اعضای هیئت مدیره چهارم
پیام: 731
سطح : 24; درصد این سطح : 48
پست/روز : 0 / 587
روز/پست : 243 / 11566
آفلاین
چربی مرغ، سوخت هواپیماهای آینده!
همشهری آنلاین: دانشمندان ناسا آزمایشی انجام دادند که تائید می‌کند هواپیماها قادرند با مصرف چربی مرغ به عنوان سوخت پرواز کنند

تاکنون به شباهت مرغ و هواپیما فکر کرده‌اید؟ مرغ بال دارد اما پرواز نمی‌کند درحالیکه هواپیماها هم بال دارند و هم پرواز می‌کنند.

به تازگی دانشمندان ناسا آزمایشی را انجام داده‌اند که به یک موتور هواپیمای Dc-8 اجازه داد با چربی مرغ حرکت کند.

در این آزمایش که در "مرکز تحقیقات پرواز درایدن" در کالیفرنیا انجام شد ناسا سوخت به دست آمده از چربی مرغ و گوساله را امتحان کرد.

در این آزمایش که Aafex (آزمایش نوع دیگری از سوخت هواپیماها) نام دارد کارشناسان کارایی این سوخت را در زمانی که مستقیماً بر روی موتور هواپیما عمل می‌کند بررسی و گازهای تخلیه شده از موتور را به منظور تجزیه شیمیایی آلاینده‌های احتمالی آزمایش کردند.

به نظر می‌رسد نتایج این آزمایشات ایده استفاده از سوخت‌های زیستی به جای سوخت‌های فسیلی موتور جت را تائید کرده است.

"رابن دل رزاریو"، مدیر پروژه "هواپیمای بال ثابت داخل صوت" ناسا در این خصوص توضیح داد: "این سوخت‌های زیستی واقعا تمیز هستند و میزان بسیار کمی از مواد آلاینده را وارد اتمسفر می‌کنند. به ویژه میزان تولید اکسیدهای نیتروژن این سوخت‌ها بسیار ناچیز است."

اکسیدهای نیتروژن موادی سمی حاضر در "مه دودها" هستند و موجب افزایش مشکلات تنفسی و قلبی می‌شوند.

درحال حاضر سوخت‌های زیستی مشتق از جلبک‌ها در ارتش آمریکا استفاده می‌شود اما نتایج بعضی تحقیقات نشان داد که سوخت به دست آمده از جلبک آنچنان که تصور می‌شد سبز نیست.

از سویی دیگر شرکت هواپیمایی لوفتانزا در یکی از هواپیماهای خود از یک نوع سوخت زیستی مشتق از روغن گیاهی استفاده می‌کند.

در این آزمایش سه نوع سوخت بر روی موتور Dc-8 آزمایش شد. سوخت اول یک نوع سوخت ترکیبی موتور جت به نام Hrj (سوخت گرفته شده از چربی مرغ)، سوخت دیگر Jet Propellant 8 (سوخت مشابه سوختی که هم اکنون در هواپیماها استفاده می‌شود) و سوخت سوم، ترکیبی 50 درصدی از هر دو سوخت بود.

به گفته "بروس اندرسون"، رئیس بخش آزمایشات ناسا، در موتوری که Hrj را سوزاند انتشار دود سیاه اکسیدهای نیتروژن کمتر از 90 درصد با قدرت حداقل موتور و 60 درصد با توان حداکثر موتور بود.

در این آزمایش انتشار حداقلی ترکیبات سولفات، گازهای معلق آلی و سایر ذرات خطرناک نیز ثبت شد.

سوخت‌های زیستی مشتق از چربی مرغ تنها رویای دانشمندان نیست. به طوریکه اکتبر سال گذشته از همکاری میان Tyson Food، شرکت پرورش و فرآوری مرغ و شرکت گاز Syntroleum نیروگاهی در لوئیزیانا تاسیس شد که روزانه 2 هزار و 500 بشکه سوخت زیستی مشتق از پسماندهای فرآوری‌های مرغ تولید می‌کند.
http://www.tabnak.ir/fa/news/164269/% ... %DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87!

پیام زده شده در: ۱۴:۳۷ پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۰
انتقال پست به یک برنامه دیگر انتقال






شما می ‌توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید
شما نمی توانید نظر سنجی اضافه کنید
شما می ‌توانید در نظر سنجی ها شرکت کنید
شما نمی توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید
شما نمی توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید

[جستجوی پیشرفته]